El Rockejat més local de la història arriba a la fi

13 lecturas

Amb la batalla de galls moderada pel presentador de la MTV Mbaka, es va cloure el Rockejat 2016, un dels millors cartells musicals de l’estiu, que va congregar durant quatre dies a l’Àgora de Parc Central una gran multitud de jóvens.

Rockejat. La Raíz

El Rockejat va començar amb la nit temàtica dels DJ, la qual fou debades. En l’escenari punxaren diversos DJ com ara Pumoki, W.A.R!, Tony Moreno i Roman Molero, Lion Stuff B2B Kill The Cat i Hardy Burns N Azzhiel. El cap de cartell de la nit fou el DJ Santi Bertomeu i Alex Watkinson amb la Tallarina Tour, qui van oferir als espectadors un espectacle musical en què no faltaren música, globus, pastissos i

Divendres va ser el torn de la música alternativa, fusió i rock, entre altres estils musicals. La Raíz, cap de cartell, féu moure una gran quantitat de jóvens cap a l’Àgora de Parc Central, on s’ho passaren d’allò més bé amb la música d’un dels grups de renom nacional. També van actuar dijous Desakato, VaDeBo, Skatuttipresto, 4 Bajo Cero, Desconcierto.

Dissabte i diumenge fou el torn del rap i el rock. El raper Nach va fer gaudir i vibrar els espectadors que anaren a l’Àgora de Parc Central, acompanyat per les actuacions d’Erick Hervé, Charly Efe, Frida, Herbanegra, Bastardo, The Q Experience i Zuvak.

Per a cloure el Rockejat 2016, ahir a la nit tingué lloc la primera batalla de galls de la història d’este festival. Esta jornada musical, que era debades, fou presentada i moderada pel famós presentador de la MTV, Mbaka. Va ser una batalla molt renyida on la improvisació i la paraula foren clau per a posar-se en el primer lloc. Un total de 16 aspirants competiren en esta batalla, de la qual va eixir guanyador Aston Martin després d’una disputada final contra el raper Karim. A més de la batalla de galls, el grups Fuera de Contexto, 02 Extra Aka Cast, LFK2, AK Negro, Queens of the Street van fer vibrar l’Àgora de Parc Central.

Esta cita musical fou una de les edicions més variades de la ciutat de Torrent, que va congregar milers de persones durant els quatre dies de duració i féu molt bona impressió a tots els assistents.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí