El Realfooding aterra a Foios amb les segones jornades Xat Jove

427

Després de l'èxit de la primera edició del Xat Jove, arriba la segona els dies 14 i 15 de febrer. I en aquesta ocasió, les jornades se centraran a conscienciar als jóvens de Foios sobre l'alimentació saludable.

Baix el concepte del realfooding, al llarg dels dos dies, passaran pel saló d'actes dos equips de nutricionistes qualificats per mostrar els beneficis de menjar adequadament.

Divendres 14, des de les 18:30 horas, obriran el programa les influencers Fit Happy Sisters, amb un taller de showcooking i tota classe de receptes. Ja dissabte, serà el torn per a l'equip RealFooding de Carlos Rios. Des de les 12 de migdia, els jóvens podran aprendre més sobre nutrició esportiva i portaran a terme la pràctica d'interpretació d'etiquetes nutricionals dels productes que es poden trobar als supermercats.

Paco Serrano, regidor de Joventut, Salut i Consum, àrees des de les quals s'ha impulsat la segona edició de Xat Jove, ha volgut senyalar que "Espanya és un dels països líders en obesitat infantil i als adolescents, per això hem considerat molt oportunes unes jornades dinàmiques amb nutricionistes experts que mostren als joves de Foios els beneficis d'una bona alimentació i moltes curiositats sobre el que mengem. Els assistents no es trobaran unes persones donant-los llissons, sinó que "tindran uns equips que els faran gaudir amb el menjar, veure'l des d'una perspectiva diferent i aprendre que menjar bé no està renyit en menjar bo".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.