El Quinteto Metal de la Unió Musical enceta el segon cicle de Música de Cambra al Castell d’Alaquàs

463

alaquas.quintetmetalLa música i la cultura ompliran de nou el Castell d’Alaquàs gràcies a la programació posada en marxa per l’Ajuntament i la Unió Musical d’Alaquàs (UMA) a l’emblemàtic monument. Amb l’objectiu de fomentar la cultura local, lligada a la història i patrimoni de la ciutat, el Castell acollirà un any més diverses actuacions musicals sota el segon Cicle de Música de Cambra, fruit de la tasca i compromís de la UMA.

El cicle s’encetarà el dissabte 15 de febrer a les 19:30 hores amb el concert del Quinteto Metal de la Unió Musical d’Alaquàs format per José Luis Martínez i Manuel Arnedo (trompetes), Miguel Madrigal (trompa), Rafael Jarega (trombó) i Miguel Ángel Artero (tuba).

La segona actuació tindrà lloc el dissabte 29 de març a les 19.30 hores a càrrec del grup Neovocalis, que interpretaran música sacra a capella i obres de Messiaen, Britten, Poulenc, Rachmaninnov…

La programació acollirà de nou el Réquiem de Mozart, donat l’èxit d’acollida del passat any gràcies al qual es va convertir en emblema del cicle. Aquest concert se celebrarà el diumenge 13 d’abril a les 19.30 hores a càrrec de solistes, el grup VOCAL XXI dirigit per Rafael Sánchez Monviedro i la Kamerata Musicale de la UMA, dirigida per Enric Parreño.

El dissabte 3 de maig a les 19.30 hores actuaran els solistes de la Kamerata Musicale de la UMA, Manuel Marqués (oboé) i Francesc Xavier Martínez (clarinet) sota la direcció d’Enric Parreño.

Aquest primer cicle finalitzarà el dissabte 17 de maig a les 20.30 hores amb l’acte de lliurament de la Medalla d’Or de la Ciutat d’Alaquàs a la Unió Musical d’Alaquàs, que estarà amenitzat per l’actuació de la mezzosoprano Marina Rodríguez-Cusí i la pianista Marisa Blanes.

Aquest Cicle de Música de Cambra naix com a proposta musical emmarcada en l’espai més emblemàtic d’Alaquàs, el seu Castell, amb l’objectiu de continuar escrivint el futur d’Alaquàs, amb la música i el patrimoni local.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.