El Puig estrena dos nous parcs biosaludables a la platja i al poliesportiu

0
142

 

L’Ajuntament del Puig ha instal·lat dos nous parcs biosaludables en el terme municipal. Un a la platja, en concret en Els Plans i un altre al Poliesportiu Municipal. Són zones d’activitat esportives dissenyades per a la pràctica d’exercici físic que  permet millorar la mobilitat, l’equilibri, la capacitat cardiovascular, augmentar la flexibilitat i tonificar la musculatura general.

El Puig. Parc Saludable. Playa

A la platja, en Els Plans, es tracta d’un circuit d’acer inoxidable en forma de zig-zag d’estacions d’exercici.

El parc biosaludable del Poliesportiu està composat per 6 aparells. Entre ells es troba el cercle, que desenvolupa la potència muscular de muscles i la flexibilitat i l’agilitat de les articulacions. A més, el volant reforça la musculatura abdominal i lumbar. L’aparell de passeig simple enfortix les funcions cardíaca i pulmonar i el d’esquí de fons, treballa la força i coordinació de braços, cames i cintura. La bicicleta millora la flexibilitat i coordinació dels membres inferiors. I finalment, l’aparell de rem incidix en la musculatura dorsal així com muscles i bíceps.

A més, també en el centre esportiu, s’ha millorat el parc infantil amb les engrunsadores de cadena i els nous balancins.

.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here