El Puig ballarà a ritme de música de banda i orquestra de corda

886

Els sons i melodies de les bandes de música ompliran els carrers del Puig este dissabte 17 de juny. El motiu és la X Trobada de Bandes Juvenils, Orquestres de Corda i Escoles de Música de l’Horta Nord.

Juliol musical El Puig 2016La cita està organitzada per la Unió Musical Santa Maria del Puig, que farà d’amfitriona de les 23 agrupacions musicals que participaran en un esdeveniment que també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Puig.

Els organitzadors esperen la participació de 900 músics i 400 alumnes d’escoles de música al llarg d’una jornada que calculen que aplegarà més de tres mil persones.

La trobada començarà a les 18:30 hores amb l'acreditació de les societats musicals i les autoritats municipals que les acompanyen. L'Ajuntament ha organitzat visites guiades al monestir i al Museu de la Imprempta, així com una ruta que convida a descobrir el pas de Jaume I per este municipi històric enclavat al nord de l’horta de València.

L’apartat musical s’obrirà a eixa mateixa hora amb actuacions d'orquestres i grups musicals que es repartiran entre l’auditori de la Societat Musical, La Marina i els salons del Reial.

A les 20 hores hi haurà una desfilada musical en què es preveu la participació de 21 formacions vingudes de tota la comarca. Les bandes partiran des de sis punts d’eixida diferents per acabar confluïnt en l'esplanada del Monestir, on interpretaran els pas-dobles València i Amparito Roca. En acabar, els centenars de músics participants gaudiran d'un sopar de germanor que finalitzarà amb l'acte de clausura.

La trobada arriba en moment dolç per a la Unió Musical Santa Maria del Puig. La societat musical es troba immersa en la celebració del seu 100 aniversari i encara assaboreix el primer premi i la menció d’honor que ha rebut enguany en la seua secció del 41 Certamen de Bandes de Música de la província de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.