El projecte de Silla sobre la millora dels hàbits de la son en els escolars rep una subvenció de més de 100.000 euros

389

Silla. ayuntamiento-de-sillaEl govern de Silla, encapçalat per Serafín Simeón, ha aconseguit que el municipi i el seu projecte anomenat Millora dels hàbits de la son en la població escolar de Silla, dins del Programa Erasmus+ de la Comissió Europea, haja sigut seleccionat quedant en la posició número 10 de tota Espanya, rebent per este projecte una subvenció per un import de 113.694 euros.

Es tracta d'un projecte pioner en este àmbit i que involucra a tota la població de Silla. Tots estan integrats en el projecte: alumnat, pares i mares, professorat, tutors i equips directius, que sota la coordinació de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Silla han participat en el mateix.

Ahir, 25 de setembre, l'Organisme Autònom de Projectes Europeus va publicar en la seua pàgina web www.oapee.es, la Resolució de la Direcció de l'Organisme Autònom de Projectes Educatius Europeus, per la qual s'aproven les sol·licituds seleccionades per al finançament d'Associacions Estratègiques en el camp de l'Educació Escolar, corresponent a la convocatòria del programa Erasmus + 2014.

Els socis participants són els països de Turquia i Itàlia, i en breu s'iniciaran els tràmits per a desenvolupar el projecte baix les directrius del doctor Gonzalo Pin, metge pediatra de la unitat infantil de la son de l'Hospital Quirón.

Participaran en el desenvolupament del projecte de la son, els centres educatius del municipi de Silla i les seues respectives AMPA, on estarà involucrada tota la comunitat escolar, el professorat i les famílies dels xiquets. L'objectiu fonamental d'este programa és adoptar mesures molt senzilles perquè els xiquets i adolescents coneguen pautes per aconseguir dormir be, la qual cosa pot suposar una disminució de l'absentisme i el fracàs escolar i l'agressivitat a les aules.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.