El pregó de Paco Lloret dóna inici a les Festes de Moros i Cristians de Manises

585

El Castell situat junt a la parada de metro Manises es va vestir de gala per acollir el pregó que va fer el periodista esportiu Paco Lloret, qui de vesprada va signar al llibre d'honor de l'Ajuntament, junt a les Capitanies.

Manises. moros i cristians al castell

Enguany, el capità moro de la comparsa Almoravides és Amalio Galera que estarà acompanyat per la seua favorita Sara Galera. En el bàndol cristià el seu representant  serà el capità cristià, Francisco Vento de la comparsa Cruzados Templarios al costat de la seua dama Merche Betoret.

El pregoner, Paco Lloret, va pujar al Castell per pronunciar el seu emotiu discurs, en el que va destacar “el magnífic ambient que es viurà estos dies i va convidar a tots a eixir al carrer per recolzar i viure la festa.”

Les onze comparses amb que compta Manises estigueren a l'acte , junt a la directiva de la Junta de Comparses, l'alcalde de la ciutat, Jesús Borràs i Sanchis, la regidora de Festes, Altea Royo i altres membres de la corporació municipal.

Després del pregó, la festa va continuar amb les entraetes de totes les comparses de moros i cristians i una discomòbil.

El capità moro, Amalio Galera,   va assenyalar “que ha sigut encertat el canvi d'ubicació del Castell, i que va ser molt emotiu rebre a les filaes en les entraetes”.

D' altra banda, el capità cristià, Francisco Vento va destacar “el bon començament de festes que hem viscut amb les paraules que va pronunciar el pregoner''.

Els actes continuen durant tota la setmana fins el dia 10 de juliol. Com a novetat enguany se celebrarà l'alardo el dia 9 de juliol que des de fa alguns anys no se celebrava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.