El ple de Picanya aprova per unanimitat sumar-se a la xarxa de pobles acollidors

485

Davant l'actual crisi humanitària per l'arribada de refugiats a Europa, l'Ajuntament de Picanya va decidir al ple d'ahir i per unanimitat de tots els partits polítics sumar-se als municipis que formen la xarxa de pobles acollidors.

Així el ple municipal va voler continuar “en el camí de solidaritat que el poble porta recorreguent des de fa molts anys. Ara, en esta situació tan complicada, Picanya s'ofereix per a sumar el seu esforç i poder donar la millor resposta”.
Acció conjunta i coordinada

El Plenari va voler ressaltar la necessitat de que siguen els govern europeus, el govern d'Espanya i el govern autonòmic els que lideren este procés d'acollida de refugiats i la necessitat de que esta resposta siga àgil i eficaç. A partir d'ací, el poble de Picanya assumirà les responsabiltats que li siguen demanades.

L'Ajuntament estudiarà l'acondicionament de determinades instal·lacions públiques així com la creació d'una base de dades de famílies interesades a acollir. Un procés del que s'informarà en el seu moment d'acord amb els acords i instruccions que vagen arribant des de les institucions superiors que necessàriament han de coordinar tot este procés d'acollida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.