El parc Enric Valor de Manises compta ja amb noves instal·lacions que ho fan més accessible

700

L’Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Medi ambient, ha reformat el parc Enric Valor, situat al barri Sant Francesc de Manises, amb la instal·lació de nou equipament i diferents millores que converteixen aquest parc en un espai d’escampament més agradable i accessible per als usuaris.

En primer lloc, s’ha renovat completament tant la tanca perimetral com el paviment de tot el parc. També s’ha millorat l’accessibilitat amb la construcció de dues rampes per donar accés al camió xicotet de neteja perquè puga entrar i dur a terme la seua tasca de condicionament, corregint així, el problema d’accessibilitat que existia abans.

D’altra banda, s’ha instal·lat nou equipament biosaludable per a la tercera edat, s’ha construït una zona de paviment de cautxú reciclat amb una taula infantil d’escacs i una altra de parxís. A més a més, s’ha substituït el paviment de seguretat de la zona de jocs, on s’ha afegit nou mobiliari infantil.

Des de l’actual equip de Govern es treballa per rehabilitar totes les zones de Manises que es troben en un estat pràcticament d’abandó, com és el cas tant d’aquest parc com del parc de Sant Jeroni, el qual també s’ha reformat recentment gràcies al treball del taller d’ocupació Manises Saludable.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.