El nou alcalde Toni Saura anima a tots els partits a “sumar-se a treballar pel bé comú dels veïns d’Alaquàs”

481

Toni Saura es ja oficialment nou alcalde d’Alaquàs després de la celebració del Ple en el que van prendre possessió els Regidors i Regidores que conformen la nova Corporació Municipal d’Alaquàs dels partits polítics que van obtindre representació en les passades eleccions del 26 de maig.

Alaquas Toni Saura nou alcaldePrimer es va constituir la Mesa d’Edat, tal com estableix la Llei Orgànica Reguladora del Règim Electoral General, que va tindre a Marián Espert del PSPV-PSOE com a Presidenta i a Anna María Mora del PP com a vocal, assistides en tot moment pel Secretari de la Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Van excusar la seua assistència la Regidora de Podemos Mar Blanch i el Regidor del PSPV-PSOE Alejandro Ramos, tots dos per motius de salut.

Després de la jura o promesa de tots els Regidors i Regidores, va tindre lloc la votació als caps de llista amb el següent resultat: Antonio Saura, PSPV-PSOE, 10 vots; José Pons, PP, 5 vots; Bernardo Palomares, Cs, 2 vots; 2 abstencions dels representants de Compromís. Amb aquests resultats va ser proclamat Antonio Saura alcalde d’Alaquàs.

El moment més emotiu del Ple va tindre lloc quan el ja alcalde Toni Saura va convidar Elvira Garcia a dirigir-se als presents en un discurs de comiat després de 10 anys al capdavant de l’alcaldia d’Alaquàs.

En el seu discurs, l’alcalde d’Alaquàs Antonio Saura va enunciar les grans línies que marcaran l’acció del nou govern municipal. També va realitzar una invitació i un gest de mà estesa a la resta de formacions amb representació en la nova Corporació Municipal perquè se sumen a treballar pel bé comú dels veïns i veïnes d’Alaquàs.

La sessió Plenària va ser retransmesa en directe a través del canal de Facebook de l’Ajuntament d’Alaquàs, Som Alaquàs, per primera vegada en la història de la democràcia a Alaquàs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.