El mercat dels divendres d’Albalat dels Sorells tornarà a obrir les seues portes

464

El mercat dels divendres d’Albalat dels Sorells tornarà a obrir les seues portes este 8 de maig. De esta forma les paradetes podran tornar a vendre els productes de primera necessitat, menjar i productes de neteja.

Albalat dels Sorells acondicionamiento mercadoL’Ajuntament d’Albalat dels Sorells, en coordinació de la Policia Local, la brigada i l’alcaldia, ha estudiat i prepat un recinte perquè es puguen complir les mesures de seguretat que s’han marcat des de sanitat. Per això demà al parc Hort del Comte s’habilitarà un recinte tancat al qual només es podrà accedir per un punt, que tindrà un únic sentit.

Les persones que vulguen accedir ho hauran de fer rentant-se les mans amb gel hidroalcohòlic i amb mascareta. L’Ajuntament té preparat el material per a fer l’obertura cap a les 8.45 del matí.

L’alcalde d’Albalat dels Sorells, Nicolau Claramunt, ha tornat a agrair als treballadors i treballadores de l’Ajuntament el seu esforç en estos moments tan incerts i en el que hem d’anar adaptant-se a mesura que van canviant les condicions i les normes que des del govern central se'ns marquen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.