El manteniment del nou mercat de Torrent costarà 270.599 euros en 2015 segons denuncia Compromís

0
198

 

 

Torrent-mercado-municipal-obras-casi-finalizadas

Compromís per Torrent ha presentat una bateria d’esmenes a la proposta de Modificació de crèdits número 62, aprovada per la Junta per Govern Local el 14 de setembre, entre les que hi figura un suplement econòmic de 170.818’99€ per a sufragar les despeses de manteniment i promoció del nou mercat de Torrent a llarg de l’any 2015.

A aquesta quantitat, segons el seu portaveu Pau Alabajos, se li haurien d’afegir els 99.780 euros que ja estaven consignats al pressupost de 2015, donant una xifra total de 270.599 euros per al manteniment d’aquesta infraestructura enguany.

Alabajos ha lamentat la falta de previsió per part de l’anterior govern municipal del PP, “que no va tindre en compte les costoses despeses de manteniment que podria tindre un edifici d’aquestes característiques”.

Per al portaveu municipal de Compromís, “uns costos de manteniment que haurien de dedicar-se a un ús més eficient i social, com les ajudes a la dependència, subvencions per a la contractació en empreses de Torrent, una distribució més equitativa en la promoció del comerç de la ciutat, o incrementant les ajudes d’emergència social”.

Compromís també ha remarcat al fet que tots els mercats de Torrent varen tindre un cost de manteniment de 56.062 euros en 2012, “mentres que només les despeses del nou mercat suposaran un increment del 482% respecte a les xifres globals de la partida de fa només tres anys”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.