El lliurament del XXXV premis Cristofor Aguado serveix d'inici a les Festes 2015

582

Picassent-exposicion-fotograficaLa Casa de Cultura de Picassent va acollir el lliurament dels Premis ‘Cristòfor Aguado i Medina', en la seua edició número 37, una autèntica referència de guardons culturals de la comarca. L'acte també va servir per donar per començades les Festes Majors 2015 i que també tingué com a novetat la presentació de la nova estàtua, en forma de premi, realitzada per l’escultor local, Vicent Vila.

Els guanyadors i guanyadores enguany han sigut: Marta Mestre Sabater (Portada Llibre de Festes),  Solange Santana Machancoses (Premi Local de Narrativa),  Martí Casal Pelegrí (Narrativa),  Joan Carles González Pujalte (Poesia) i Ana Flores Díaz en Investigació Local amb un treball sobre les cases del poble de més de 100 anys.

Posteriorment va ser inaugurada l’exposició de Pascual Cebrián, ‘Personatges de Picassent’, una mostra dedicada a 30 persones del municipi i que han destacat en diferents vessants.

Nombrosos veïns i veïnes van assistir a esta mostra fotogràfica que estarà al recinte cultural fins al pròxim 10 de setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.