El jutjat ordena la retirada immediata del sou i de les competències a l'edil transfuga Machancoses

449

El regidor transfuga de l'Ajuntament de Silla, Alfonso Machancoses, es quedara el proper dimarts sense sou i sense les seues delegacions de govern com a responsable de Neteja Viària, Jardins i Agricultura després de conéixer la sentencia del jutjat de lo contenciós administratiu número 3 de València contra els acords plenari del 24 de juny presentat pel Bloc.
La sentencia té com a conseqüència immediata la suspensió de l'acord plenari de l'Ajuntament de Silla del 24 de juny y dels posteriors acords plenaris pels quals Alfonso Machancoses passava a tindre delegacions de govern i a cobrar 40, 000 euros a l'any.

La sentència obligarà a l'equip de govern a retirar el sou i les delegacions a Manchaconses que es quedara ara simplement com integrant del grup de los No adscrits en les mateixes competències i el mateix sou que tenia que quan era edil del PP. La decisió del jutjat de lo contenciós administratiu es ferma i va ser comunicada ahir als 15:00 a l'Ajuntament que ja ha convocat un Ple per al dimarts per a acatar la sentencia.

Per al regidor del Bloc de Silla, Josep Melero, que va interposar davant la Delegació del Govern el passat mes de desembre el recurs que va desencadenar l'actuació de l'Advocat de l'Estat, la sentencia "no és més que la conseqüència lògica d'intentar manipular la democràcia amb subterfugis fora de la llei".

Melero recorda que el Bloc va avisar l'Alcalde Francesc Baixauli i al mateix trànsfuga de la il.legalitat de les seues accions "però estos van optar per continuar amb la seua decisió el que va obligar el Bloc a recórrer a Govern Civil per tal que es subsanara la situació".

“Si el senyor Machancoses va abandonar el PP per raons polítiques i no per altres ara és el moment de demostrar-ho continuant donant-li suport a Baixauli. si no ho fa es manifestarà a les clares que d'arrere d'aquest acte il.legal hi havien interessos inconfessables", segons Melero.

"En qualsevol cas hui és un gran dia per a la democràcia a Silla i un orgull per al Bloc haver contribuit que s'aclariren les coses”, ja que segons el portaveu nacionalista “aquest és un primer pas en la direcció de tornar-li a  l'Ajuntament i al poble de Silla la dignitat que havia perdut”.© M. Furió/Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.