El Jutjat de lo Penal de València absol els 5 membres de Salvem L’Horta acusats d'alterar l'ordre en un ple

9 lecturas

“S’ha fet justícia, com no podia ser d’altra manera”. Així qualifica el Bloc d’Alboraia la sentència emesa pel jutjat penal de València que ha absolt els cinc acusats per manifestar-se en un plen en defensa de l’horta i contra el centre comercial previst en el triangle que queda entre la via de RENFE i l’autovia V-21.
La fiscalia acusava els cinc manifestants d’alteració de l'ordre public pels fets de finals de 2005 al plenari de l'ajuntament d'Alboraia, quan els acusats protestaren pel projecte de construcció d'un centre comercial a la partida de Vera. El judici va quedar vist per a sentència el 12 de febrer i la sentència es conegué ahir dilluns.

L’actual regidora del Bloc a l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch, ha destacat que “estos ciutadans feren el que havien de fer per defendre la seua terra, les seues propietats, manifestar-se davant la proposta de l’equip de govern del PP d’expropiar els terrenys per a construir un centre comercial a l’Horta de Vera”.

El Bloc d’Alboraia va presentar en 2007 una denúncia per a paralitzar este projecte, quan es va aprovar definitivament en el Ple, amb els únics vots a favor del PP.

El projecte urbanístic consisteix en la construcció d’una marina a Saplaya i el trasllat de l’actual centre comercial Alcampo a l’Horta de Vera, en una operació immobiliària en què al paréixer del Bloc, no queda garantit l’interés general.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí