El guitarrista Toni Cotolí, principal cita del XXIV cicle dels concerts de tardor d'Alaquàs

2 lecturas

El pròxim divendres día 9 de novembre a les 20h es celebrarà al Castell d'Alaquàs la segona jornada del XXIV Cicle Concerts de Tardor. En aquesta ocasió serà el prestigiós guitarrista valencià Toni Cotolí l'encarregat d'homenatjar la memòria d'Ernest Lluch amb obres mestres clàssiques i del rock.

Castell d'AlaquàsEl guitarrista Toni Cotolí, considerat un dels referents de la guitarra contemporània, interpretarà un atractiu programa que combina obres mestres de la música clàssica com a Adagi de G.A de Brescianello o el Preludi Suite n1 BWV 1.007 de J.S. Bach, amb peces memorables del rock com Bohemian Rhapsody de Queen o Nothing Else Matters de Metallica, entre altres.

L'Agrupació Comarcal “Els Majors de l'Horta Sud” va ser l'encarregada, el cap de setmana, d'inaugurar aquesta nova edició de concerts, un cicle que es celebra des de fa més de 20 anys amb l'objectiu de donar protagonisme i un caràcter especial a la música.

A més, durant les pròximes setmanes tindran lloc tres noves cites musicals amb les quals es completarà la programació:

11 de noviembre a les 12 hores. Grup l’Olivar – Lloc: Castell d'Alaquàs.
17 de noviembre a les 19:30 hores. Orfeó Polifònic d’Alaquàs-  Lloc: Parròquia de l’Assumpció.
24 de novembre a les 19 hores. Concert UMA Santa Cecília amb la participació de Joves Intèrprets de la UMA-. Lloc: Auditori Nou d'Alaquàs.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí