El grup El Tio la Careta celebra un concert solidari per arreplegar fons i aliments per a la campanya Alaquàs Solidària

522

Concierto Sala OxidoEl grup El Tio la Careta d’Alaquàs va celebrar el passat dissabte un concert solidari per arreplegar fons i aliments per a la campanya Alaquàs Solidària posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs per a obtindre aliments i fons amb l’objectiu de que les famílies d’Alaquàs amb menors al seu càrrec i que travessen per especials dificultats, puguen tindre una alimentació completa en el període estival.

Els joves van arreplegar més de 300 euros i més de 100 quilògrams d’aliments que aniran destinats a aquesta campanya municipal. El concert es va celebrar a Alaquàs amb la presència de més d’un centenar de joves. El Tio la Careta es suma així a aquesta iniciativa solidària i mostra el seu compromís amb les persones amb menys recursos.

Des que es posara en marxa la campanya Alaquàs Solidària són molts els col·lectius, comerços, associacions i veïnes i veïnes que de manera desinteressada han mostrat el seu compromís a aquesta iniciativa a la que l’Ajuntament d’Alaquàs ha destinat un total de 10.000 euros. En els últims mesos s’han celebrat diferents actes multitudinaris com la gala solidària del Centre Cultural Andalús o el concert solidari de la Banda Simfònia de la Unió Musical d’Alaquàs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.