El Gremi de Mestres Palmiters exposa la mostra ‘L’aire que ens uneix’ i fa ‘amics del palmito’ a Enric Morera i Mario Kempes

0
188

L’aire que ens uneix és el nom de l’exposició que exhibirà en el Museu del Palmito d’Aldaia (MUPA) el Gremi de Mestres de Palmiters de València, una mostra que estarà oberta del 27 de juliol al 30 d’octubre. L’exposició es realitzarà en la  Sala de la Llotgeta i terrassa del MUPA.

Aldaia. Museo del palmito
Museo del Palmito de Aldaia.

La mostra consisteix en una variada y acolorida mostra de palmito actual d’obres de més de 30 palmiters, pintors i altres artesans del sector del palmito. La mostra acollirà també una maqueta del projecte Ciutat del Palmito del Gremi de Palmiters.

La inauguració oficial se celebra el dimecres, 27 de juliol, a partir de les 22.30 hores de la nit. En l’acte tindrà lloc també la Nit de l’artesania del Palmito que consisteix en l’entrega dels premis anuals del Gremi de Palmiters. Hi ha dos tipus de guardons: uns són els premis a la trajectòria professional en l’artesania dels palmitos, que enguany reconeixen exclusivament joves artesans palmiters i altres són els premis Amics del Palmito que enguany reten homenatge a l’esport amb la figura de l’ex-jugador del València CF, Mario Kempes, i a la l’activitat  cívica i política, amb Enric Morera, president de les Corts Valencianes.

Amb motiu de l’entrega del premi a Mario Kempes, el MUPA exhibirà la Copa del Rei de 1979  guanyada pel València CF en la final jugada contra el Madrid, precisament gràcies als dos gols de Kempes.  L’acte finalitzarà amb l’actuació al final del carrer de l’Església del  grup Undermoon Swing Band.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here