El Govern municipal de Bonrepòs i Mirambell fa balanç dels dos primers anys de legislatura en una assemblea oberta

4 lecturas

L'equip de Govern de Bonrepòs i Mirambell ha realitzat “un exercici de transparència i rendició de comptes” en l'equador de la legislatura convocant una assemblea oberta on va exposar el treball realitzat des de l'Alcaldia i des de cada Regidoria.

A l'acte, el Govern municipal va explicar que, a finals del 2017, s'hauran invertit més de 1.500.000 euros i s’haurà reduït el deute un 25% tot i haver baixat els impostos. “A més, hem sigut el primer ajuntament en adherir-se a Som Energia, es va crear el Consell Municipal de Cultura fent una agenda trimestral, s’ha donat una dimensió més gran als serveis socials augmentant a jornada completa l’horari de la treballadora social i està a punt de fer-se efectiu el trasllat d’especialitats de Pare Porta al carrer Alboraya”, enumeraren des de l'equip de Govern al parlar dels objectius acomplits.

D'altra banda, també van destacar la reducció de l'atur al municipi, convertint Bonrepòs en la localitat on més s'ha reduït la desocupació de tota la comarca de l'Horta, amb un percentatge del 20 %.

En aquests dos anys de legislatura, el Govern municipal ha fet el trasllat de les festes a una nova ubicació per a eliminar molèsties i ha adquirit el magatzem per a crear un nou espai cultural salvant, de pas, part del patrimoni urbanístic. “S'ha renovat el camp de futbol amb la instal·lació de projectors led i gespa artificial d'última generació i hem donat llibres gratis (complementant la Xarxa Llibres) en primària i infantil”, destacaren a l'encontre amb els veïns.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí