El govern de Catarroja ofereix consensuar amb l’oposició i els ciutadans el contingut de diverses oedenances municipals

0
137
Bankia

govern catarrojaL’equip de govern de Catarroja ha oferit a l’oposició crear un grup de treball conjunt per a consensuar les ordenances d’Ocupació de la Via Pública, Regulació dels guals i Protecció i Tinença d’animals domèstics.

S’ha oferit a les formacions polítiques que designen un representant per a participar en este grup que definirà com han de ser les ordenances. Es tracta de buscar la major participació i consens polític en matèries que afecten directament als ciutadans.

Per això, la iniciativa també pretén fomentar la participació ciutadana i s’implicarà als col.lectius veïnals afectats perquè aporten els seus punts de vista. Es consultarà amb els propietaris de comerços i establiments afectats, associacions festeres, col.lectius animalistes, etcètera.

Entre els temes que es vol abordar de manera conjunta i participativa està la regulació dels drets i obligacions dels propietaris d’animals domèstics i la seua responsabilitat a l’hora de mantindre net i sense excrements el poble. Es tracta d’arribar a un acord entre totes les forces polítiques i els veïns i veïnes per tal de solucionar un problema de falta de civisme que afecta a tots i totes.

Per al regidor d’Urbanisme i Protecció Animal, Martí Raga, “és fonamental abordar amb voluntat participativa i consens qüestions que afecten als veïns i veïnes i que entre tots i totes podem resoldre d’una manera més eficaç”.

“Creiem que tant els partits de l’oposició com els representants dels col.lectius implicats poden donar una visió de conjunt important a l’hora de fer polítiques basades en la participació”, afegeix.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here