El gasto en els monuments fallers només es reduïx en les comissions més modestes de Torrent

0
46
Bankia

La crisi econòmica no afecta tots per igual. Almenys això pareix segons els pressupostos dels monuments fallers de Torrent ja que les comissions d’Especial i de Primera categoria ha ampliat els seus pressupostos en més d’1.500 euros i en 850 euros de mitjana, respectivament.
No obstant això en Segona i Tercera categoria, les falles han reduït la xifra dels seus monuments en més de 2.000 euros i més de 1.600 euros de mitjana, respectivament.

Les dates facilitada per la Junta Local Fallera també permet quantificar que el gasto en els monuments fallers infantils s’ha reduït en totes la comissions reduint-se en 200, 400 i 150 euros de mitjana en les categories Especial, Primera i Tercera. En Segona categoria el preu mitjà dels monuments infantils ha romàs en els 2.614 euros de mitjana del passat any.

Segons la JCF de Torrent, el total de les 28 comissions, que competiran en quatre seccions, han quantificat en 321.261 euros el pressupost de les falles majors i en 82.989 euros els diners dedicat a les infantils. D’esta manera, les 28 comissions -una mes que l’any 2010- destinaran un total de 404.250 euros per a pagar els cadafals als seus respectius artistes fallers, dels quals un 79% va destinat al monument major i un 21% a l’infantil. Així, doncs, 321.261 euros és la quantitat final que les falles de la nostra ciutat dedicaran al cadafal major, mentres que 82.989 euros és la quantitat dedicada a les falles dels més xicotets.

Per tant, la classificació de monuments per al exercici 2011, quedarà de la manera següent: La secció especial estarà formada per Àngel de l’Alcasserr, Antoni Pardo, Ramón i Cajal, Avinguda i Lope de Rueda.

Per la seua banda, la secció primera estarà formada per 7 falles: La Plaça, Sant Roc, Sant Gregori, Saragossa-Parc Central, Sant Valerià, Cronista Vicente Beguer i Esteve i Avinguda Reina Sofía.

En la secció segona, les falles participants són 7: Poble Nou, Sedaví, Carrer Toledo, Sants Patrons, Barri Cotxera, Nicolau Andreu, i Avinguda Segon Tram.

Finalment, l’última secció de les falles de Torrent la componen 9 comissions: Pare Méndez, Carrer Benemèrita Guàrdia Civil, Xenillet, Sant Amador Espartero, Camí Reial, Santa Lucía, Parc de Trenor, El Molí, i Escultor Vicent Pallardó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here