El festival de teatre més irreverent de la comarca tindrà enguany les actuacions de Tonino, Guillem Albà i Che i Moche

14 lecturas

La Casa de Cultura de Picassent enceta el 2009 amb la programació del Kafre Teatre, una nova edició del festival de teatre més agosarat, divertit i irreverent de tots els que es realitzen. Esta mostra de teatre trenca amb allò establert, amb la convencionalitat del present, que busca la irreverència, la modernitat i la diversió del futur.

La programació s'obrira el dia 9 de gener a les 22:30 hores en Tonino y 'La Doña (el último tango de una alcaldesa)'. El dia 10 a la mateixa hora sera el torn de la Cia Guillem Albà i la seua 'Skechofrenia'. El mateix dia per a les 00:00 hores, i al Musical PTV Clowns, representará les seues 'Adivinaguas (versió kafre)'.

El festival continuarà el 11 de gener , a les 22:30 hores, en la compañia Che y Moche y la seua obra 'Oua Umplute (ou farcit)' i a les 00:00 hores, i al Musical, Gabríella Sacauntos fara disfrutar a tos en 'Gabriella Forever'

Tots els actes són a la Casa de Cultura excepte PTV Clowns i Gabriella Sacauntos que estaran en sessió kafre-teatre al Musical (Carrer Nou).

L'organització ha preparat un kafrebó per 18 € en el que podras entar a totes les actuacions i tindràs una samarreta kafre. Els kafrebos es posaran a la venda a partir del 18 de desembre. Les entrades per a cada espectacle a partir del 5 de gener. Les entrades i kafrebos es posaran totes a la venda i no es reservaran entrades per a la taquilla.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí