El festival de teatre més irreverent de la comarca tindrà enguany les actuacions de Tonino, Guillem Albà i Che i Moche

524

La Casa de Cultura de Picassent enceta el 2009 amb la programació del Kafre Teatre, una nova edició del festival de teatre més agosarat, divertit i irreverent de tots els que es realitzen. Esta mostra de teatre trenca amb allò establert, amb la convencionalitat del present, que busca la irreverència, la modernitat i la diversió del futur.

La programació s'obrira el dia 9 de gener a les 22:30 hores en Tonino y 'La Doña (el último tango de una alcaldesa)'. El dia 10 a la mateixa hora sera el torn de la Cia Guillem Albà i la seua 'Skechofrenia'. El mateix dia per a les 00:00 hores, i al Musical PTV Clowns, representará les seues 'Adivinaguas (versió kafre)'.

El festival continuarà el 11 de gener , a les 22:30 hores, en la compañia Che y Moche y la seua obra 'Oua Umplute (ou farcit)' i a les 00:00 hores, i al Musical, Gabríella Sacauntos fara disfrutar a tos en 'Gabriella Forever'

Tots els actes són a la Casa de Cultura excepte PTV Clowns i Gabriella Sacauntos que estaran en sessió kafre-teatre al Musical (Carrer Nou).

L'organització ha preparat un kafrebó per 18 € en el que podras entar a totes les actuacions i tindràs una samarreta kafre. Els kafrebos es posaran a la venda a partir del 18 de desembre. Les entrades per a cada espectacle a partir del 5 de gener. Les entrades i kafrebos es posaran totes a la venda i no es reservaran entrades per a la taquilla.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.