El festival de teatre ‘Kafre’ es prepara per a obrir a principis de gener una nova edició

0
403

El festival de teatre ‘Kafre’ de Picassent es prepara per a obrir a principis de gener una nova edició.

Laprogramció s’obrira el dia 9 de gener a les 22:30 hores en Tonino y ‘La Doña (el último tango de una alcaldesa)’. El dia 10 a la mateixa hora sera el torn de la Cia Guillem Albà i la seua ‘Skechofrenia’. El mateix dia per a les 00:00 hores, i al Musical PTV Clowns, representará les seues ‘Adivinaguas (versió kafre)’.

El festival continuarà el 11 de gener , a les 22:30 hores, en la compañia Che y Moche y la seua obra ‘Oua Umplute (ou farcit)’ i a les 00:00 hores, i al Musical, Gabríella Sacauntos fara disfrutar a tos en ‘Gabriella Forever’

Tots els actes són a la Casa de Cultura excepte PTV Clowns i Gabriella Sacauntos que estaran en sessió kafre-teatre al Musical (Carrer Nou).

L’organització ha preparat un kafrebó per 18 € en el que podras entar a totes les actuacions i tindràs una samarreta kafre. Els kafrebos es posaran a la venda a partir del 18 de desembre. Les entrades per a cada espectacle a partir del 5 de gener. Les entrades i kafrebos es posaran totes a la venda i no es reservaran entrades per a la taquilla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.