El director de la Banda Municipal de València des de fa 20 anys, Pablo Sánchez Torrella, dirigeix el VII curs de direcció de Quart de Poblet

0
96
Bankia

El mestre Pablo Sánchez Torrella dirigeix, del 12 al 16 de juliol de 2010, el VII Curs Internacional de Direcció Cesáreo Plaza-Vila de Quart que organitza l’Agrupació Musical L’Amistat de Quart de Poblet.

Els alumnes del curs, la majoria professionals de la música, faran pràctiques de direcció amb l’Orquestra i la Banda Simfònica de l’Amistat, tutelats pel mestre Sánchez Torrella. Cada dia, abans de les pràctiques, hi ha classes teòriques.

El curs acabarà la nit del 16 de juliol, amb el Concert de Cloenda i Lliurament de Diplomes. El programa de l’acte estarà format per les obres que es treballaran durant tota la setmana, com ‘Una noche en Granada’, d’Emilio Cebrián, ‘L’Arlésienne’, de Georges Bizet, i ‘El barbero de Sevilla’, de Gioachino Rossini, entre altres.

Pablo Sánchez Torrella ja va dirigir el VI Curs de Direcció de Quart de Poblet, celebrat el 2008. Natural de Paterna, és el director titular de la Banda Muncipal de València des de fa 20 anys. Ha dirigit diverses agupaciones nacionals i estrangeres i ha donat nombrosos concerts a les principals ciutats espanyoles i a Viena, Londres, París, Nova York, Filadèlfia i Washington, així com a Holanda i Alemanya, Hamamatsu i Tòquio.

Ha sigut director del Conservatori i de l’Orquestra i Banda Simfòniques de la Unió Musical de Llíria. També ha dirigit les bandes de Riba-roja, Castelló de la Ribera i CAM de Montcada i ha sigut director titular de la Banda Municipal de Madrid.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here