El diputat d’EU-Els Verds Ricardo Sixto es presenta a les primàries per encapçalar la candidatura d’Ara en Comú València

1
209

Burjasssot-EUPV-ricardo-sixtoTal i com aprovà l’Assemblea d’EUPV, els candidats que formen part d’aquesta organització participaran en les primàries d’Ara en Comú. Per això, el diputat natural de Burjassot, Ricardo Sixto, ha formalitzat la seua candidatura davant les primàries d’Ara en Comú per elegir una candidatura de confluència per a les eleccions generals de desembre.

“Ara hem de treballar per concretar entre tots i totes un programa electoral rupturista, feminista i ecologista per defensar des de l’esquerra”, per això, assegura que aquesta és la millor opció per impedir que continue governant el bipartidisme. Per al País Valencià, és bàsic tindre al Congrés del diputats una veu que reivindique els interessos de la majoria dels valencians i valencianes, i que aposte per un model de finançament que puga garantir la suficiència financera per a tindre uns serveis públics de qualitat, garantir la llei d’aplicació de la dependència, etc”, ha declarat el diputat.

Sixto ha desenvolupat una extensa tasca al Congrés, on ha realitzat més de 800 intervencions parlamentàries en diversos òrgans parlamentaris i ha presentant més de 1.200 iniciatives de tot tipus. També va participar amb la flotilla de la Llibertat a Gaza, ha estat amb els treballadors de Bosal i amb els de la Coca-Cola per denunciar els efectes de la reforma laboral del PP.

Així mateixa, donarà suport a la candidatura d’Alberto Garzón a la Presidència del Govern que també participa en aquest procés. Sixto espera i desitja “que en aquest procés de primàries participen tots els afiliats i simpatitzants per a donar un fort recolzament a les candidatures d’unitat popular”.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.