El curs esportiu 2017/2018 de Godella començarà el dia 11 de setembre

825

El curs esportiu 2017/2018 de Godella donarà començament dilluns que ve 11 de setembre amb una àmplia proposta d'activitats tant per als més xicotets (tennis, bàsquet, futbol, karate, gimnàstica, pilota valenciana, pádel) com per als adults (ioga, pilates, tai-txi, gimnàs, aerodance, tennis, defensa personal, funcional trainning, globalfitness).

escuela deportiva GodellaLes inscripcions per a nous alumnes tindran lloc el 4 i 5 de setembre per als veïns de Godella i el 8 per a veïns d'altres municipis. Els alumnes que van finalitzar el curs donats d'alta en la seua activitat, automàticament estan inscrits, per tant reprenderán les classes i entrenaments en el mateix horari i grup que el curs anterior.

També estarà a disposició la piscina coberta municipal per a bany lliure, lúdic o cursos de natació i bussege, a més de la permanència dels equips de natació sincronitzada i persones amb discapacitat intel·lectual.

Totes aquestes activitats esportives estan subvencionades per l'Ajuntament de Godella, per la qual cosa s'estableixen diferents preus per als veïns d'est i altres municipis. Per a més informació, podeu contactar amb la regidoria d'Esports en el 963160193, o bé consultar tots els detalls en el fullet adjunt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.