El coordinador d’EUPV Montcada, Andoni Ros, serà el candidat a l’Alcaldia al 2019

1191

El col·lectiu d’EUPV de Montcada ha celebrat una assemblea on ha triat al cap de llista de la seua candidatura per als comicis municipals de l’any que ve. El triat és Andoni Ros, l’actual coordinador de la formació. Ros es valencià, té 25 anys, és graduat en Ciències Polítiques per la Universitat de València i amb un Màster en Drets Humans. Actualment es troba cursant el doctorat a temps parcial.

Aquesta decisió s’ha pres amb antelació amb l’objectiu de poder començar ja a treballar a crear llaços amb la resta de forces polítiques d’esquerra i poder construir una confluència solida amb un programa comú.

En el comunicat que han penjat en xarxes socials l’organització explica que en aquesta nova etapa que inicia el col·lectiu la direcció és clara: “no repetir els errors del passat que han convertit aquesta legislatura en una oportunitat de canvi desaprofitada, i aconseguir una unió dels partits a l’esquerra del PSOE fonamentada en les ganes que tenim de transformar la realitat social, deixant de costat qualsevol tipus d’interessos personals”.

Aquesta decisió va en la direcció que s’està demostrant per part d’EUPV i Podem de presentar-se de manera conjunta d’ací a un any, apostant per la confluència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.