El Conservatori de Godella comença hui la seua Setmana Cultural

689

Hui, dilluns 13 de març, comença la Setmana Cultural del Conservatori de Godella, que fins el proper dimecres comptarà amb distintes activitats, conferències i tallers impartits per professionals de l'àmbit musical a les instal·lacions del propi conservatori. Aquesta vesprada, a les 17.30 hores, Josep Lluís Galiana, impartirà un taller d'improvisació.

Demà, dimarts 14, de 17.00 a 19.00 hores, Guillermo Dalta i Francisco Fermín Galduf faran un entrenament mental per a l'audició. En acabar, a les 19.30 hores, tots dos impartiran la conferència per a pares El paper dels pares a l'ensenyament musical. A aquesta mateixa hora, Rio Gómez dirigirà el taller de música coral.

El dimecres 15 de març, a les 16.00 hores, hi haurà una masterclass de Up Sound per Jordi Albert. A les 17.00 hores coincidiran diverses activitats: el taller de Lutheria -per Luthiers Clar-, el taller de respiració -per Antonio Pérez Rollo-, el taller de manteniment del piano -per José Juan Martínez- i la masterclass de Marimba -per Pablo Mor-. Aquesta última tindrà lloc al Casino Musical. Per últim, a les 19.30 hores, l'orquestra del Conservatori oferirà un concert de clausura.

D'altra banda, el 17 de maig, els alumnes que finalitzen els seus estudis al Conservatori protagonitzaran un recital al saló d'actes del centre cultural Villa Eugenia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.