El Consell destina més de 674.000 euros al manteniment del Centre d'Educació Especial La Unió de Torrent

741

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud, entitat titular del centre La Unió de Torrent, pel qual el Consell es compromet a col·laborar en el finançament de l'activitat exercida per aquest centre, que està dedicat a l'atenció i l'escolarització de xiquets i xiquetes d'Educació Especial.

Per mitjà d'aquest conveni, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport aportarà, per al manteniment del centre, l'import establit en el conveni. En concret, es destinen 674.680 euros per a col·laborar en el manteniment del centre docent durant l'any 2018. Aquest centre disposa de sis unitats d'Educació Especial.

Així mateix, la Mancomunitat de l'Horta Sud haurà d'impartir gratuïtament els ensenyaments objecte del conveni i fer les activitats complementàries i de serveis que, si és el cas, es duguen a terme. Igualment, s'obliga a tindre en funcionament el nombre total d'unitats escolars d'Educació Especial Específica que tinga autoritzades el centre.

La Mancomunitat de l'Horta Sud, com a titular del centre, i la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport col·laboraran en l'escolarització i el compliment de les normes d'admissió de l'alumnat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.