El concert d’Obrint Pas i Orxata System obrin oficialment la V edició del festival Inquiet

0
46
Bankia

Més de 1200 persones van omplir, de gom a gom, la Sala Mirror de València per a gaudir del concert d’Obrint Pas i Orxata Sound System en el que ha quedat inaugurta la V edició del festival Inquiet. El concert, del qual es van exhaurir totes les entrades, va suposar el retrobament de la mítica banda valenciana Obrint Pas.

La nit Inquieta del CLIP2009 va continuar amb la gran festa dels Orxata Sound System. El divertit i innovador grup d’Alboraia van posar una marxa més a la nit, i van desenvolupar el seu clàssic show que va completar una nit de festa grossa. Els Orxata, amb el seu clàssic repertori, van tornar a mostrar el seu ample ventall de formes músicals i mescladisses rítmiques impossibles però extraordinàries.

Dins del seu objectiu per poder potenciar tot l’audiovisual en valencià, el festival també vol adreçar-se al món dels videoclips musicals en la nostra llengua. Amb esta iniciativa Inquiet pretén que una vegada més es puga gaudir dels millors videoclips realitzats en la nostra llengua.

Abans dels concerts es va projectar els CLIPS que concursen dins de la secció CLIP INQUIET del festival. Durant la projecció el Jurat de la secció Clip es va reunir.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here