El compositor i músic melianer Pere Sanz Alcover composarà el pasdoble de la Fallera Major Infantil de València

575

Els pasodobles de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, seran compostos pels músics Carlos Vallès i Pere Sanz.

compositor de Meliana Pere Sanz AlcoverLa Delegació de Cultura de Junta Central Fallera ha informat que Carlos Vallés i Pere Sanz han estat designats per a compondre els pasdobles de les Falleres Majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, respectivament.

Sanz va realitzar els seus estudis en el Conservatori Superior de Música de València on va obtindre la titulació de professor superior en l’especialitat de percussió.
Sanz va completar la seua formació com a instrumentista realitzant els seus estudis de post-grau en el Centre d’estudis ‘Neo-percussió’ a Madrid.

L’any 2003 obté la plaça de funcionari de carrera en el cos de professors de música i arts escèniques en l’especialitat de percussió sent el núm. 1 de la seua promoció.

En l’actualitat és professor de l’especialitat de percussió del Conservatori Professional de Música de València. Ha realitzat els seus estudis de direcció, harmonia, contrapunt, fugida i composició en el centre d’estudis ‘Allegro’ sota la tutela del prestigiós director i compositor Ferrer Ferrán.

Les seues obres “Marta Agustín”, “Bastaixos”, Música al Vent”, “Enhorabona, Mestres”, “Santíssima Verge de la Soledat”, “Don Joan”, “Fènix” , “Terra de Reis”, “Imperator Carlemany” i “Maquiavel”, han obtingut diversos primers premis i esments en concursos de composició dins de l’àmbit nacional i internacional, sent a més triades obres obligades i de lliure interpretació en diversos concursos i certàmens nacionals i internacionals (Kerkade, CIBM, Certamen de la Comunitat Valenciana, Certamen Provincial de Pontevedra, Certamen de la Federació de Bandes Galegas, Certamen de Música Festera d’Altea, Concurs AETYB…..)

Actualment compagina la seua activitat professional en el camp de la docència, amb la de la seua faceta de compositor i director.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.