El Club Esportiu El Polpeter de Paiporta celebra baptismes de busseig a benefici de la lluita contra el cáncer

681

baptismes club el polpeter paiporta 03El Club El Polpeter va celebrar els baptismes de busseig a benefici de l’Associació Vèncer al Càncer a la piscina coberta de Paiporta. Els responsables del club que van col·laborar en la celebració dels baptismes, el passat dia 6, van valorar l'experiència com molt positiva tant des del punt de vista organitzatiu com del d'infraestructura, tenint en compte que les instal·lacions de la piscina coberta municipal van ser un marc immillorable per a la pràctica d'esta activitat.

Els participants en l’experiència van poder conèixer les pautes generals per a la pràctica del submarinisme de la mà dels monitors i col·laboradors del Club de Busseig el Polpeter. Durant el transcurs de l'activitat, es va comptar amb un servici mèdic facilitat des del Sevei Municipal d'Esports que es va encarregar de fer els reconeixements bàsics a tots els participants.

Els diners arreplegats i aportats voluntàriament pels assistents i participants se sumaran a la quantitat arreplegada a nivell estatal, ja que es tractava d'una activitat emmarcada dins d'una campanya benèfica a favor de l'Associació Vèncer al Càncer.

Els responsables del club i, en el seu nom, el president, Iván Huerta, han plantejat a la regidora de Joventut i Esports, Zaira Martínez, la seua inquietud per poder organitzar un altre tipus d'activitats, així com la possibilitat d'utilitzar la instal·lació de la piscina d'estiu per a fomentar entre els veïns aquest singular esport.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.