El Club de Bàsquet de Vinalesa organitza diferents actes per a commemorar els seus 40 anys de trajectòria

0
96
Bankia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El Club de Bàsquet de Vinalesa complix durant aquesta temporada 40 anys de trajectòria, per la qual cosa s’estan organitzant diferents actes per a commemorar l’efemèride al llarg de tot el curs. El primer d’ells tingué lloc el passat diumenge 17 de novembre amb la presentació dels equips de l’Escola Esportiva Municipal, del Club de Bàsquet i de l’Escola de Presport, que està coordinada per la mateixa entitat.

L’acte s’inicià amb unes breus paraules del president, Germán Martínez Cataluña, lligat al Club des de fa 38 anys. Tot seguit, la jornada estigué amenitzada per les alumnes de l’Escola Municipal de Ball, que oferiren a les persones assistents una coreografia treballada especialment per a l’ocasió.

A continuació va tindre lloc la presentació de tots els jugadors i jugadores, que anaren desfilant per un passadís esportiu entre les xiques de l’equip sènior. Després de prendre fotografies a cadascun dels equips, tingué lloc la realizació d’una imatge col·lectiva com a recordatori de l’esdeveniment.

A poc a poc el Club de Bàsquet anirà publicant les dates de les pròximes activitats relacionades amb la commemoració del 40 aniversari de l’entitat, entre les que s’inclourà l’edició d’un documental o la realització d’una jornada al col·legi Santa Joaquina de Vedruna per a tots els que han format part del Club al llarg d’estos 40 anys.

No obstant, el calendari d’actes s’anirà determinant segons avancen les obres de la cubrició de la pista roja del poliesportiu, una reivindicació històrica de les persones relacionades amb el bàsquet que l’Ajuntament de Vinalesa executarà pròximament i que permetrà l’ús de les instal·lacions inclús en condicions meteorològiques adverses.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here