El cinema en valencià, als col·legis de Torrent

0
433

L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de Torrentha programat tot un cicle de pel·lícules en valencià adreçades a totes les escoles i instituts de Torrent i on hi ha una oferta variada de pel·lícules d’acord amb els diferents cicles educatius. Així s’han programat pel·lícules destinades als nivells d’infantil i als diversos cicles de primària i també pel·lícules adreçades a alumnes de cursos superiors, és a dir d’ESO i de batxillerat.

En un principi la campanya abastava tota una setmana amb 2 sessions cada dia però davant de l’èxit de la convocatòria i la resposta dels centres escolars que havien de reservar prèviament en l’Oficina, i que van superar les expectatives, s’han hagut de programar dos dies més amb doble sessió.

La campanya de ‘Cinema en valencià a l’escola’ d’enguany comprén des del dia 6 de febrer fins al 14 de febrer, i la xifra de l’alumnat participant que ha pogut accedir debades al cinema en valencià és de vora 3.000 persones. A tots els centres escolars participants, l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià els ha fet arribar les fitxes didàctiques de cada pel·lícula que han triat perquè puguen treballar-la a classe abans o després d’assistir a la projecció.

Les pel·lícules i sessions programades són:

Home. Llar dolça llar. Dies 6 i 13 de febrer. Sessions a les 9.15 i 11.30. Per a infantil i primer cicle de primària

Hotel Transsilvània 2. Dies 7 i 14 de febrer. Sessions a les 9.15 i 11.30. Per a segon cicle de primària

– Atlantis. L’imperi perdut. Dia 8 de febrer. Sessions a les 9.15 i 11.30. Per a tercer cicle de primària

L’heroi de Berlín. Dia 9 de febrer. Sessió a les 11.30. Per a ESO, batxiller i cicles formatius

Sufragistes. Dia 10 de febrer. Sessions a les 9.15 i 11.30. Per a ESO, batxiller i cicles formatius

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here