El CIAM de La Pobla de Farnals participa en la Guia Pujant l’Escala de I’Associació Quera

0
9 lecturas

El Consell de la Infància i l’Adolescència Municipal (CIAM) de La Pobla de Farnals ha participat recentment en l’elaboració d’una guia d’experiències de participació infantil i juvenil. Editada per l’Associació Quera, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Mislata, es titula 'Pujant l’Escala II' i en ella han participat un total de 17 Consells de tota la Comunitat Valenciana.

El CIAM de La Pobla de Farnals ha aportat l’experiència 'El gran joc de la Pobla'. Es tracta d’una iniciativa que es va desenvolupar en una Audiència Pública Infantil que va reunir als xiquets i xiquetes de la població per a parlar sobre tot el que el municipi té per a la infància i en quina mesura es pot millorar.

A partir dels resultats obtinguts, es va actuar en la redacció del Pla d’Infància i Adolescència Municipal (PIAM) 2018-2021, per tal de promoure la implicació activa de la infància i l’adolescència en el municipi.

La guia va ser presentada en Dinamia VLC 2021, el I Congrés de participació infantil i adolescent de la Comunitat Valenciana celebrat els dies 15 i 16 d’octubre en Mislata, un acte al qual va assistir una representació del CIAM de La Pobla de Farnals.

La regidora d’Infància i Joventut, Dolors Fontestad, ha agraït al CIAM “la seua participació en aquesta guia, que posa de manifest diferents iniciatives que, a nivell local, s’estan desenvolupant per a avançar en la inclusió real dels nostres xiquetes, xiquetes i joves en la realitat dels nostres municipis”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí