El CEIP Sant Pasqual festejà el 25 aniversari de la seua publicació ‘El Rogle Verd’

664

Torrent. VistaPublicAsssitentActe-25ERV Torrent. VistaPublicAsssitentActe-25ERV

El CEIP Sant Pasqual, de Torrent, va ser l’escenari de la celebració del 25 Aniversari de la seua publicació El Rogle Verd amb un acte de presentació del número extraordinari amb motiu d’este esdeveniment i després un sopar de confraternitat.

La vetlada va començar amb la inauguració, per part del director, Carles López, d’un mural commemoratiu, dissenyat per Ángel Celada, artista plàstic que va fer els estudis primaris al Sant Pasqual. A continuació, i amb presentacions a càrrec de Vicent Boscá, que fou professor al Centre i director de la publicació durant sis anys, es van oferir actuacions musicals i lectura de contes per part d’alguns alumnes i exalaumnes.

La presentació de la revista la va fer el pare d’alumnes i poeta guardonat Berna Blanch, que va valorar la importància d’este tipus de publicacions i es va detindre en un exposició resumida de la trajectòria de la revista al llarg desl anys.

Tant l’acte com el sopar comptaren amb una gran assistència com ara alguns regidors del Grup Socialista de l’Ajuntament de Torrent, directors i mestres d’altres centres, alumnat del Sant Pasqual de distintes generacions,   mares i pares de diferents èpoques, mestres dels inicis de la revista i d’època actual, col·laboradors del número extraordinari d’El Rogle Verd, … abastant la xifra de 150 persones presents a l’acte, que va finalitzar amb l’entrega d’un exemplar del número extra dels 25 anys i el sopar de convivència.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.