El Castell d’Alaquàs acollirà l’exposició ‘Bosques mágicos’ de l’artista Mari Carmen Satué

505

Tarjetón  aAlaquàs rebrà la col·lecció Bosques mágicos, un conjunt d’obres d’oli sobre llenç, de la pintora Mari Carmen Satué el pròxim divendres 15 de gener i fins el 13 de febrer. L’artista, natural d’Osca, va passar la seua infància envoltada pels paisatges naturals del valls del Pirineu, va perfeccionar els seues coneixements de pintura a Almeria, La Corunya i València, ciutat a la que va traslladar la seua residència habitual.

Satué és una autora ambiental que aconsegueix plasmar als seus quadres la textura i la força del pinzell. Els records dels boscos i rius que va contemplar des de molt jove són els elements centrals de la seua obra.

La pintora compta amb una llarga trajectòria artística que l’ha convertida en partícip de més d’una trentena d’exposicions, d’entre elles quatre han estat de caràcter internacional com la I Exposició Internacional Jardín del Arte en Valencia a l’octubre de 2011 o la Grande exposiçao de artistas espanhóis que va tindre lloc a Portugal al maig de 2013, entre altres.

L'exposició permaneixerà oberta al públic de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.