El Castell d’Alaquàs acollirà el Cicle de Música de Cambra

161

L’Ajuntament d’Alaquàs i la Unió Musical d’Alaquàs (UMA) han posat en marxa un Cicle de Música de Cambra que tindrà lloc en el Castell d’Alaquàs, amb l’objectiu de fomentar la cultura local lligada a la història i el patrimoni de la ciutat.

El cicle començarà el dissabte 26 de gener a les 19:30 hores amb el concert “Els Vents de la UMA”, a càrrec del quintet de vent i el quartet de clarinets de l’agrupació.

La segona actuació tindrà lloc el dissabte 16 de febrer a les 19:30 hores amb el concert “Les Cordes de la UMA”, a càrrec de l’orquestra de corda i els trompetistes Germán Murcia i Eloy Marqués.

Però l’eix central de la programació tindrà lloc el divendres 1 de març, coincidint amb les celebracions del 10 Aniversari del Castell d’Alaquàs.

Per a aquest dia s’ha programat la “Serenata per a Vents. Dvorák”. Aquest primer cicle finalitzarà el diumenge 24 de març a les 19.30 hores amb el “Requiem para Mozart”, a càrrec d’orquestra, cor i solistes.

Aquest Cicle de Música de Cambra naix com a proposta musical emmarcada en l’espai més emblemàtic d’Alaquàs, el seu Castell, amb l’objectiu de continuar escrivint el futur d’Alaquàs, amb la música i el patrimoni local.
© Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.