El candidat de Compromís per Catarroja es postula com a alcalde per ser la força d’esquerra més votada

1028

El col·lectiu de Compromís per Catarroja va celebrar ahir una assemblea on ha decidit, de manera unànime, asumir la responsabilitat de liderar “el canvi polític” a Catarroja. De fet, el seu candidat, Jesús Monzó, considera que ell ha de ser l’alcalde del municipi durant els pròxims quatre anys, decisió avalada pels 2.963 vots aconseguits.

Segons la formació, “el passat 24 de maig el poble de Catarroja va legitimar Compromís i el seu candidat a l’alcaldia, Jesús Monzó, per a encapçalar el nou govern progressista del poble”.

Per això es va prendre la iniciativa de contactar amb tots els grups polítics que estaran presents en la propera corporació, amb els quals Compromís es va reunir la passada setmana, per tal de fer un govern fort i estable. Segons Monzó, “des del primer moment hem dit que estem preparats i disposats a obrir el govern a la resta de forces de progrés del nostre poble, posant per damunt la unió de forces en el govern a qualsevol repartiment de poder”.

La decisió unànime del col·lectiu de Compromís per Catarroja és “seguir lluitant per aconseguir una alcaldia plural, de consens i amb el màxim suport possible”. Des de Compromís puntualitzen que cap dels grups amb què Compromís es va reunir la setmana passada va manifestar la seua pretensió d’optar l’alcaldia.

“Estic molt il•lusionat i suficientment preparat per fer de Catarroja un poble amb un govern transparent i participatiu. Considere que sóc la persona adequada;: dialogant i amb el tarannà necessari per dur endavant el millor govern que Catarroja es mereix”, ha declarat.

@hortanoticias en Telegram

3 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.