El Bloc vota en contra del programa de festes per no haver musics en valencià

225

El portaveu dels nacionalistes recorda que "fa uns mesos s'aprovà per unanimitat una moció on l'Ajuntament es comprometia a fomentar la contractació de músics en valencià i les mocions es fan per complir-les”, i per aquest motiu ha rebutjat el programa de festes d'enguany.
El representant del Bloc Nacionalista Valencià en la Junta de govern de l'Ajuntament de Burjassot, Jordi Sebastià, va votar en contra de la contractació prevista per als espectacles musicals de les festes patronals de Sant Roc. La raó, segons manifesta Jordi Sebastià es que: “el passat mes d'abril, tots els grups municipals van aprovar en el plenari una moció presentada pel BLOC on s'acordava “la inlclusió en la programació de festes i festivals del nostre poble de cantants i grups en valencià”.

“Les mocions -manifestà Sebastià- estan per a complir-se i no per a quedar bé amb els veïns, per tant ara era el moment de fer efectiu el suport que se
li va donar a la moció però és obvi que per a l'equip de govern (PSOE-EU) l'aprovació d'una moció no implica el seu compliment”. Per al BLOC, conclou Sebastià “aquestes decisions contràries a la voluntat del plenari deixen en molt mal lloc a les institucions i produeixen un important dèficit democràtic”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.