El Bloc trenca el pacte amb EU i abandona Compromís per “defensar els interessos de tot el poble” i no només del barri del Crist

259

El Bloc de Quart de poblet ha celebrat la seua assemblea local i ha tornat a confirmar a Xavi Torres secretari local del Bloc. En la mateixa assemblea es va decidir per unanimitat abandonar l'acord subscrit amb EU per a formar la coalició Compromís per Quart. Compromís té un edil a l'Ajuntament de Quart, Ismael Valiente, qui també participa a la comunitat gestora de la Mancomunitat del barri del Crist, conjuntament amb Celestino Navarro.
El Bloc ja ha comunicat a EU que abandona la coalició i torna a treballar en solitari “per a defensar els interessos de tots els quarteros i quarteres".

En la assemblea local es van analitzar els dos anys de legislatura transcorreguts i es va valorar molt negativament el resultat de la col•laboració amb EU.

Segons Xavi Torres, "no es treballa en comú. Hem aportat multitud de propostes per a presentar en el plenari que no s'han atés. Els plens municipals, que és el mínim que es pot demanar en estos casos, no s'estan preparant conjuntament i, el més important, s'estan prenent decisions en qüestions que considerem importants que no se'ns han consultat"

Per al col•lectiu local del Bloc ha arribat l'hora de “treballar de debò” pel poble. Al seu juí, el millor per a les dos formacions és seguir treballant cadascun pel seu costat: “EU pot seguir treballant pel Barri del Crist; el Bloc té la intenció de defensar els interessos de tot el poble de Quart".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.