El Bloc recorda que l’únic que pot canviar el nom del col·legi El Crist es el Consell Escolar “on només té representació política el PP”

0
70
Bankia

La decisió democràtica dels òrgans legalment constituïts, el Consell Escolar del Centre i el Consell Escolar Municipal, de plantejar el canvi de nom del Col•legi Públic el Crist de Meliana ha provocat una guerra dialèctica entre el PP i Bloc.
Mentres que el PP acusó a los nacionalistas de intentar cambiar el nombre “sin haber consultado con el resto de la asociación ni tampoco con los propios progenitores de los alumnos del colegio”, el Bloc critica el desficaci i el nerviosisme del Partit Popular recordant als populars que al Consell Escolar del Centre i al Consell Escolar Municipal “només té representació política el PP”.

El Bloc, a traves del seu portaveu Josep Riera, reitera que va tindre coneixement de la proposta del canvi de nom “quan ja havia sigut aprovada pels dos consells escolars i, en qualsevol cas, són decisions democràtiques amb què es pot estar més o menys d’acord, però que, com a mínim, cal respectar, cosa que no han fet ni el PP que han perdut les formes i les maneres”.

Com diu el candidat valencianista, “si el Bloc haguera tingut alguna intenció de promoure esta iniciativa, ho haguera fet quan governava en les dos legislatures anteriors. La iniciativa és totalment del centre educatiu.”.

Per a Josep Riera, portaveu del Bloc i candidat a l’alcaldia, “el PP te una por real a perdre el govern en les pròximes eleccions municipals i, a qualsevol preu, ha iniciat campanyes d’intoxicació que enfronten la població i el deasacredite per a governar”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here