El Bloc recorda que els terrenys del futur hospital no son municipals i lamenta que cap empresa vullga pagar la seua construcció

0
44
Bankia

Bloc-Verds-Plataforma per l’Hospital ha organitzat un acte públic per a recordar que “s’acosten les eleccions i, més enllà de la propaganda, l’Ajuntament no disposa ni dels terrenys i només hi ha posat un cartell, que ens va costar als torrentins i torrentines 25.000 euros i que ha d’estar en via pública perquè l’Ajuntament no és posseïdor dels terrenys en què se suposa que anirà l’hospital”.

Per això, la Plataforma per l’Hospital, integrada en la candidatura municipal de Bloc-Compromís, vol explicar el seu model i conéixer també l’opinió dels torrentins i les torrentines per tal d’elaborar un model amb el consens de tots.

La Plataforma en un acte que es celebra el divendres 29 d’abril a les 20.00 hores a la Casa de Cultura de Torrent , manifesta que “el model de Catalá per a l’hospital de Torrent és el de gestió privada per concessió administrativa”.

Amb este model, segons fons de la coalició electoral, “l’hospital només es podrà construir si troben una empresa que en pague la construcció, ja que la Generalitat va llevar dels pressupostos la partida que hi havia destinada a l’hospital de Torrent. Quina empresa voldrà fer-se’n càrrec en esta època de crisi?”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here