El Bloc recorda que el IES La Garrigosa comença el curs sense les millores promeses per la Conselleria

0
139
Bankia

El Bloc de Meliana ha denunciat que el IES La Garrigosa va a començar el curs sense les millores promeses per Conselleria l’any passat i que s’haurien d’haver efectuat aquest estiu com ara la construcció del nou aulari.
Segons el Bloc, durant el passat curs escolar, van ser nombrosos els actes de protesta realitzats a Meliana per alumnes, pares i mares, i professorat de l’IES Garrigosa de Meliana, i per la població en general, contra la Conselleria d’Educació, per l’estat de les instal•lacions del centre educatiu, un mal estat que afecta les condicions de l’activitat de l’ensenyament.

Fruit d’aquelles protestes, i tal com es va comprometre la Conselleria, i l’alcalde mateix de Meliana, el popular Blas Devís, l’abril passat, coincidint amb les vacances de Pasqua, s’havia d’haver substituït la tanca perimetral del centre per una de nova i més segura i, durant estos mesos d’estiu, s’havia d’haver construït l’aulari nou per a desmasificar les aules i poder fer ús de totes les instal•lacions amb què, per llei, ha de comptar el centre.

Segons el portaveu del Bloc, Josep Riera, “allò més greu és que, en no haver aprofitat els mesos d’estiu, o bé es retardarà encara més la construcció de l’aulari nou, o esta s’haurà d’executar durant el curs escolar, amb les molèsties i els entrebancs que pot ocasionar a la marxa normal de l’activitat educativa”.

El Bloc assegura que, l’IES La Garrigosa, des que fou inaugurat, no s’ha pogut utilitzar amb condicions. Així, per tal de donar resposta a les necessitats de matrícula, el saló d’actes s’hagué d’habilitar al seu dia, i fins l’actualitat, com a aules, entre d’altres mancances d’espai i d’instal•lacions que limiten molt l’activitat del centre. Com diu el responsable valencianista, “no calen més excuses. El que ha de fer el PP, tant des de la Generalitat com des de l’Ajuntament, és complir amb la paraula donada al poble de Meliana i rectificar ja, amb un compromís econòmic i de terminis, una situació imperdonable que s’allarga en el temps”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here