El Bloc proposa que una parcel•la que quedarà lliure tras la supressió del pas a nivell es transforme en un parc per a gossos

0
108
Bankia

El Bloc de Meliana ha proposat que una parcel•la de més de 1.500 metres quadrats que quedarà lliure quan finalitzen les obres de supressió del pas a nivell del metro es destine a un parc per als gossos.
L’Ajuntament de Meliana disposa d’esta parcel•la de servei públic al camí del Cementeri. Ara per ara està ocupada en gran part per l’ecoparc i pel pas subterrani de la via del metro. Tot i això queda una parcel•la restant de més de 1.500 m2.

De manera temporal, està ocupada per a la ubicació de materials i maquinària corresponents a les obres de supressió del pas a nivell del metro, obres que estan a punt de finalitzar.

És per això que el Bloc proposa que en el moment que esta parcel•la estiga disponible de nou per a l’Ajuntament, en finalitzar les obres de FGV, s’ubique un parc per a gossos.

“Es tracta de generar un espai tancat, enjardinat, i equipat amb jocs i mobiliari urbà com ara abeuradors, bancs, papereres, etc., per tal que els gossos de Meliana disposen d’un espai propi on poder jugar solts i amb garanties de seguretat i salubritat”, han explicat en la moció presentada al Bloc.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here