El Bloc proposa que una parcel•la que quedarà lliure tras la supressió del pas a nivell es transforme en un parc per a gossos

378

El Bloc de Meliana ha proposat que una parcel•la de més de 1.500 metres quadrats que quedarà lliure quan finalitzen les obres de supressió del pas a nivell del metro es destine a un parc per als gossos.
L’Ajuntament de Meliana disposa d’esta parcel•la de servei públic al camí del Cementeri. Ara per ara està ocupada en gran part per l’ecoparc i pel pas subterrani de la via del metro. Tot i això queda una parcel•la restant de més de 1.500 m2.

De manera temporal, està ocupada per a la ubicació de materials i maquinària corresponents a les obres de supressió del pas a nivell del metro, obres que estan a punt de finalitzar.

És per això que el Bloc proposa que en el moment que esta parcel•la estiga disponible de nou per a l’Ajuntament, en finalitzar les obres de FGV, s’ubique un parc per a gossos.

“Es tracta de generar un espai tancat, enjardinat, i equipat amb jocs i mobiliari urbà com ara abeuradors, bancs, papereres, etc., per tal que els gossos de Meliana disposen d’un espai propi on poder jugar solts i amb garanties de seguretat i salubritat”, han explicat en la moció presentada al Bloc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.