El Bloc proposa ajustar les ajudes als llibres escolars segons les necessitats familiars

0
49
Bankia

El Bloc Nacionalista Valencià de Burjassot ha demanat a l’equip de govern de l’Ajuntament que modifique l’ordre municipal d’ajudes a la compra de material escolar de cara a l’any vinent.
La primera modificació consisteix en que les ajudes no siguen universals, y que es donen en funció del nivell econòmic de les famílies. Actualment, les ajudes son de 45 euros per a tots els alumnes de primer y sisè de primària, y de 70 euros per als de secundaria.

Per això, el portaveu del grup, Jordi Sebastià, ha indicat que “especialment en temps de crisi, cal concentrar les ajudes en aquelles persones que més necessitats tenen, i per això volem que hi haja un barem per redistribuir els diners segons les necessitats”.

En segon lloc, la formació nacionalista també ha proposat que, com han fet altres pobles com Torrent, volen “que hi haja un conveni amb els llibreters del poble per tal que la compra només puga fer-se efrectiva en aquests establiments”.

Aquestes propostes van ser exposades al PSOE en la reunió mantinguda per pactar els pressupostos de 2010. Els portaveus socialistes les van acceptar i es van comprometre a demanar als tècnis municipals l’elaboració d’un barem econòmic i social per poder fer efectives aquestes modificacions per al curs vinent.

Per a Sebastià, “es tracta de fer les ajudes més socials i més efectives i, a la vegada, d’afavorir el xicotet comerç del poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here