El Bloc presenta Josep Riera en un sopar davant un centenar de persones

0
92
Bankia

El Bloc de Meliana ha presentat Josep Riera com a candidat a l’Alcaldia de Meliana en un sopar que va reunir un centenar de persones, militants i simpatitzants, als Salons Meliana. El candidat valencianista va comptar amb el suport del secretari comarcal de l’Horta Nord, Francesc Pastor, i del candidat a l’Alcaldia de València per la coalició Compromís, Joan Ribó.
Com va destacar Riera, “amb l’eslògan ‘Meliana, més i millor’, el Bloc presentarà a estes eleccions un projecte de poble pensant en les persones, en els problemes i les necessitats del dia a dia, però conscients de la greu realitat econòmica. Per fer-ho, apostarà per una gestió millor, l’optimització dels recursos municipals i el control del gasto superflu i innecessari, tot el contrari del que ha estat fent el govern actual del PP”.

Per portar endavant este projecte, la candidatura tindrà un perfil professional pensat, sobretot, en afavorir l’impuls econòmic de Meliana i la creació d’ocupació, a més de representar una societat de Meliana àmplia, plural i dinàmica.

El suport de Ribó va estar especialment pensat i buscat pels valencianistes, ja que, com va destacar Ribó mateix, “la presència de la Coalició Compromís en el pròxim Ajuntament de la ciutat serà fonamental per a desplegar veritables polítiques d’àmbit metropolità com ara polítiques efectives de mobilitat i de transport públic, que han de beneficiar Meliana, entre altres municipis”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here