El Bloc lamenta que el Govern puge els impostos i no rebaixe els sous dels regidors

0
96
Bankia

El mes de juny, l’equip de govern de l’Ajuntament de Museros, format per PP i SIM, va aprovar un Pla de Sanejament econòmic per a fer front a la greu situació econòmica del Consistori. Entre altres coses, el Pla preveu una pujada dels principals impostos municipals que oscil•la entre el 5 i el 10%, expliquen des del Bloc on lamenten que no es rebaixe en la mateixa mida els sous dels regidors.
El Bloc de Museros lamenta que l’equip encapçalat per José M. Aznar no haja tingut un gest solidari i exemplar en esta època de crisi amb els seus veïns i no haja volgut assumir la proposta llançada pel regidor valencianista Andreu Collado de reduir els sous dels regidors i les assignacions dels grups polítics en la mateixa proporció, entre un 5 i un 10%.

Com que el cost total d’estes remuneracions se situen a l’entorn dels 150.000 euros, la rebaixa dels jornals suposaria disposar de 7.500 a 15.000 euros, un import que, “encarga que no arreglaria els problemes de l’Ajuntament sí que són unes xifres gens menyspreables, més si tenim en compte que el pressupost de 2010 acabat d’aprovar consigna només 10.000 euros en el capítol d’inversions”.

Segons Collado, “amb eixes quantitats, per exemple, no hauria calgut rebaixar 3.000 euros l’ajuda a la Unió Musical, pensar de reduir el temps de dedicació o el jornal de les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària o es podria haver complementat el Bo llibre escolar als pares”.

Finalment, recordem que poblacions governades pel PSOE, com Albal, o el PP, com Catarroja, sí que han aplicat una rebaixa dels sous dels regidors i grups polítics per a donar exemple i fer un gest de solidaritat necessari de cara als administrats i els més desafavorits.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here