El Bloc expressa la “més enèrgica condemna” a la supressió de l’assessor del PP

0
62
Bankia

El col•lectiu del Bloc Nacionalista Valencià de Burjassot ha volgut expressar la seua “enèrgica condemna” a la decisió de l’equip de Govern d’eliminar un asesor del grup municipal del PP, realitzada amb l’argument de la rebaixa de despeses per a les arques municipals.
La decisió va ser presa en un plenari urgent celebrat la setmana passada, al qual els dos regidors del Bloc, que havien anunciat, per escrit i per registre, que es trobarien fora del municipi, no van poder assistir. La postura del Bloc era totalment contrària a la supressió de l’assessor, i tot i que el seu vot no haguera canviat el sentit de la votació (s’hauria produït un empat a 10 vots trencat pel vot de qualitat de l’alcalde) és obvi que la seua absència va evitar el discurs de condemna.

Per al Bloc, en paraules del seu portaveu, Jordi Sebastià, “la decisió presa per l’equip de Govern trenca un acord establert per tots els grups i traspassa una línia que no s’havia travessat fina ara. L’excusa de la reducció de despeses no resulta creïble, ja que es podia haver retallat una part de l’horari a tots els assessors amb el mateix efecte, sense “castigar” cap grup municipal. Probablement, aquesta decisió siga una de les pitjors que ha pres José Luis Andrés Chavarrias en els més de 24 anys que porta com a alcalde i resulta difícilment compatible amb una actitud democràtica. És un acte d’exercici de poder despòtic que no resulta comprensible en una democràcia del segle XXI”.

Per al Bloc de Burjassot, la complicitat d’Esquerra Unida amb una decisió com aquesta és també incomprensible i l’actitud de l’equip de Govern és un exemple, en paraules de Sebastià, “de la forma de governar que el Bloc no vol compartir en absolut i ens ratifica que la decisió d’abandonar el pacte de governabilitat que manteníem amb el PSOE va ser molt encertada. Decisions com aquesta dificulten enormement els pactes de progrés a Burjassot”. El Bloc ha expressat la seua solidaritat a l’assessora cessada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here